zondag, mei 19, 2024

Bitcoin lijkt te slapen….voorbode van explosieve stijging?

Must Read

De prijs van Bitcoin (BTC) is de afgelopen weken gestagneerd, waardoor beleggers speculeren over de vraag of de prijs uit de krappe bandbreedte zal breken. De vraag blijft: zal Bitcoin zijn recente piek van $ 31.000 opnieuw bereiken of zijn neerwaartse trend voortzetten?

Analysebedrijf Glassnode suggereert dat $29.500 een cruciaal niveau is om in de gaten te houden, omdat het diende als steunniveau tussen 21 juni en 24 juli. Als Bitcoin boven dit niveau breekt, kunnen we een stijging zien naar $31.000 en mogelijk de recente lokale top van $31.800. Aan de andere kant, als Bitcoin er niet in slaagt om dit niveau te heroveren, kan de volgende logische steun worden gevonden rond $28.000, met weinig liquiditeit onderweg.

Gaat de geschiedenis zich herhalen?

Glassnode beschrijft de huidige prijs als saai en apathisch, met lage volatiliteit en on-chain indicatoren. Historische gegevens van de Bollinger Bands, een op volatiliteit gebaseerde indicator, suggereren echter dat perioden van lage volatiliteit in de geschiedenis van Bitcoin zijn gevolgd door aanzienlijke prijsstijgingen. Dit zorgt voor voorzichtig optimisme voor mogelijke toekomstige prijsbewegingen, maar alleen de tijd zal leren of de geschiedenis zich zal herhalen.

- Advertisement -spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -spot_img
Latest News

Bitcoin zakt weer wat terug na explosieve week

Bitcoin (BTC) maakt momenteel een licht dalende trend door na de aanzienlijke stijging eerder deze week. De prijs piekte...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img