zondag, mei 19, 2024

Adoptie van de Bitcoin blijft ongekend stijgen

Must Read

De bitcoinprijs handelt al weken in een smalle bandbreedte, wat frustrerend kan zijn voor beleggers. De adoptie van bitcoin blijft echter in een positieve richting bewegen, onaangetast door deze saaie periode.Volgens het crypto-analyseplatform Glassnode heeft het aantal wallets met minimaal 1 BTC een nieuw record bereikt van 1.013.414. Deze investeerders worden vaak “wholecoiners” genoemd. Dankzij de transparante aard van de blockchain kunnen we de adoptie van Bitcoin nauwlettend volgen en kennis vergaren over deze gegevens.

Glassnode onthulde ook dat het aantal adressen met ten minste 0,1 BTC een recordhoogte heeft bereikt, met 4.436.238 wallets die in deze categorie vallen. Het is belangrijk om op te merken dat deze statistieken gecorreleerd zijn, omdat het aantal van ten minste 0,1 BTC ook het aantal adressen met 1,0+ BTC omvat. Wholecoiners vormen ongeveer 25 procent van de investeerders die minstens 0,1 BTC bezitten.

Zowel individuen als bedrijven

Het is echter cruciaal om te onthouden dat het aantal wallets niet noodzakelijkerwijs het aantal individuen vertegenwoordigt dat in bitcoin investeert, omdat een persoon meerdere wallets kan hebben.

In mei werd de mijlpaal van 1 miljoen portemonnees met ten minste 1 BTC bereikt, wat een belangrijke prestatie is. Het verkrijgen van 1 bitcoin is in de loop der jaren een grotere uitdaging geworden, maar voor veel crypto-enthousiastelingen blijft het een langetermijndroom om een helecoiner te zijn.

- Advertisement -spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -spot_img
Latest News

Bitcoin zakt weer wat terug na explosieve week

Bitcoin (BTC) maakt momenteel een licht dalende trend door na de aanzienlijke stijging eerder deze week. De prijs piekte...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img