zondag, mei 19, 2024

Een kijkje in Jake Pauls’ enorme crypto portfolio

Must Read

Jake Paul, de Amerikaanse YouTuber en professioneel bokser, kwam in het Nederlandse nieuws onder de aandacht door zijn relatie met schaatsster Jutta Leerdam. Als wereldkampioen op de 1000 meter heeft Leerdam geen financiële zorgen. Ook Paul heeft een aanzienlijk fortuin weten te vergaren.Jake Paul, geboren op 17 januari 1997 in Cleveland, Ohio, ontdekte zijn passie voor het maken van video’s al op jonge leeftijd onder invloed van zijn oudere broer Logan Paul, die ook een populaire YouTuber is. Samen wonnen ze miljoenen views met hun korte video’s op Vine. In de loop der jaren heeft Jake een aanzienlijke aanhang op YouTube opgebouwd, met 20,4 miljoen volgers.

Naar schatting verdient Jake Paul jaarlijks gemiddeld 20 miljoen dollar, hoewel dit bedrag kan variëren. In 2021 brachten zijn bokswedstrijden alleen al 45 miljoen dollar op. Daarnaast verdient hij ongeveer $10 miljoen per jaar aan zijn YouTube kanaal. In 2018 was Jake de op één na best betaalde YouTuber en verdiende hij meer dan 20 miljoen dollar met zijn video’s. Met zijn substantiële inkomen kon hij in mei 2023 een luxe villa in Puerto Rico kopen ter waarde van $15,75 miljoen.

Jake Paul heeft veel interesse getoond in cryptocurrency. Hoewel specifieke details over zijn portfolio schaars zijn, onthulde zijn oudere broer in een podcast dat Jake $40 miljoen had geïnvesteerd tijdens de piek van de markt in 2021. Maar nu de prijs van Bitcoin (BTC) nog steeds bijna 60% lager is dan zijn all-time high, is het waarschijnlijk dat de influencer een aanzienlijk verlies heeft geleden met zijn investeringen in cryptocurrency.

Schandaal rondom crypto

Logan Paul, de toekomstige zwager van Jutta Leerdam, heeft meerdere keren te maken gehad met aanzienlijke negatieve aandacht in de cryptowereld. In september 2021 introduceerde Logan zijn onderneming Crypto Zoo, waarmee particulieren digitale eieren konden kopen die uiteindelijk konden veranderen in zeldzame dieren.

Helaas stopte Logan kort na de lancering van het project abrupt met het project, waardoor investeerders aanzienlijke bedragen verloren. Interessant genoeg heeft de YouTuber onlangs weer het nieuws gehaald in de crypto-industrie. Een van zijn belangrijke NFT-investeringen leed namelijk onder een catastrofale mislukking.

- Advertisement -spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -spot_img
Latest News

Bitcoin zakt weer wat terug na explosieve week

Bitcoin (BTC) maakt momenteel een licht dalende trend door na de aanzienlijke stijging eerder deze week. De prijs piekte...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img