maandag, juli 15, 2024

Crypto pionier verwacht enorme stijging Bitcoin en gaat weddenschap aan

Must Read

De bitcoinprijs staat al een tijdje stil en stelt het geduld van beleggers op de proef. Velen hopen dat de komende halvering van de Bitcoin in april volgend jaar zal leiden tot een prijsstijging, zoals dat in het verleden ook is gebeurd. Blockstream CEO Adam Back heeft echter een andere voorspelling.Blockstream is een bedrijf dat zich richt op blockchaintechnologie en cryptobeveiliging.

Op 5 augustus ging Back een gesprek aan op X (voorheen Twitter) met een gebruiker genaamd “Vikingobbitcoin.” Back sprak zijn overtuiging uit dat bitcoin $100.000 zal bereiken voor het halverwege is en ging akkoord met een weddenschap ter waarde van 1 miljoen satoshis (gelijk aan ongeveer $290). Als de prijs $100.000 bereikt, zou de totale waarde van de weddenschap meer dan $1.000 zijn. Back is over het algemeen optimistisch over de prijsbeweging van bitcoin. In februari suggereerde hij zelfs dat BTC $10 miljoen zou kunnen bereiken bij zijn 6e halvering in 2032.

Niet de enige vreemde weddenschap

Bitcoin enthousiastelingen hebben een geschiedenis van weddenschappen afsluiten op de prijs van de cryptocurrency. Een opmerkelijk voorbeeld is Balaji Srinivasan, de voormalige CTO van Coinbase, die ooit een weddenschap afsloot dat bitcoin binnen 90 dagen $1 miljoen zou bereiken. Met de weddenschap was maar liefst $1 miljoen gemoeid, en hoewel Srinivasan uiteindelijk verloor, doneerde hij dat bedrag aan verschillende organisaties.

Ondertussen ontving de persoon die tegen Srinivasan wedde $500 duizend.Vergeleken met de weddenschap van Srinivasan is de inzet van de weddenschap van Back relatief laag. Dit is vooral waar als je kijkt naar Back’s geschatte nettowaarde, die varieert van $50 miljoen tot $300 miljoen.

- Advertisement -spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -spot_img
Latest News

Bitcoin zakt weer wat terug na explosieve week

Bitcoin (BTC) maakt momenteel een licht dalende trend door na de aanzienlijke stijging eerder deze week. De prijs piekte...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img